GEEN KERKDIENST EN GEEN ACTIVITEITEN GEEN KERKDIENST EN GEEN ACTIVITEITEN
Beste gemeenteleden, gasten,

Zaterdag 18 december werden we opnieuw geconfronteerd met een volgende harde lockdown. Alle niet essentiële ondernemingen gaan de komende weken op slot.
Voor de kerken geldt een uitzondering, maar als kerkenraad hebben wij besloten om net als de vorige keren onze verantwoordelijkheid te nemen en ons solidair te verklaren met de gehele samenleving. Dat is een ingrijpend besluit, maar dat hebben we genomen vanuit onze medeverantwoordelijkheid voor de samenleving in het algemeen en voor het inperken van de gezondheidsrisico’s in het bijzonder.

DE KERKENRAAD HEEFT DAAROM BESLOTEN DE KOMENDE TIJD, IN IEDER GEVAL TOT 9 JANUARI 2022, ALLE KERKDIENTEN EN BIJEENKOMSTEN IN EN OM ONZE KERK TE ANNULEREN.

Voorlopig zijn de kerkdiensten zonder publiek en enkel digitaal te volgen via de link op onze website www.pg-boxtel.nl

Vrijdag 24 december 16.00: bijzondere dienst geleid door ds. Peter van Helden uit ’s-Hertogenbosch. Organist is Hans van der Haagen. (zie bijlage met toelichting op de dienst door ds. van Helden). Het Kinderkerstfeest komt helaas te vervallen.
Zaterdag 25 december 10.00: wordt de feestelijke dienst op 1e kerstdag geleid door mevr. ds. Beate Rose uit Boxtel, Organist is Ko Suurmond.
Zondag 26 december 10.00: is er geen kerkdienst.
Zondag 2 januari 10.00: ds. Ton van Brussel uit Grave, Organist is Ko Suurmond.
Zondag 9 januari 10.00: ds. Gideon van Dam uit Eindhoven, Organist Hans van der Haagen.

Houdt u de website en de kerkberichten in Brabants Centrum in de gaten voor nieuwe informatie de komende tijd. Bij vragen kunt u contact opnemen met de scriba.

Mede namens de kerkenraad wens ik u ondanks alle beperkingen warme sfeervolle kerstdagen en een hoopvol 2022 toe.

Margré Schoondermark,
scriba Protestantse Gemeente Boxtel