Begraafplaats Begraafplaats

Al jaren goed onderhouden is deze plek een mooie laatste rustplaats. Een beschermd dorpsgezicht wat in ons dagelijks denken niet zo vaak zal voorkomen. Op deze plek liggen gedenkstenen bijeen die samen een mooi en rijk beeld geven van een belangrijk gedeelte van ons verleden.

De laan met oude beuken siert de ingang van de begraafplaats met zijn talrijke prachtige bomen waarbij één er uit springt, namelijk de zeer zeldzame rode beuk.

Op deze begraafplaats kunnen overledenen begraven of bijgezet worden. De begraafplaats is bedoeld voor personen die direct of via verwantschap een band hebben met de Protestantse Gemeente in Boxtel en ook van wie reeds verwanten begraven of bijgezet zijn op de begraafplaats. Een groep vrijwilligers onderhoudt de begraafplaats. Mocht u meer informatie willen, dan kan u contact opnemen met de contactpersoon via deze link.

Het reglement behorende bij de begraafplaats kunt u hier inkijken.Onze begraafplaats kunt u betreden via de ingang op het adres Ronduutje 12 te Boxtel.
De kaarten tonen u hoe de begraafplaats ten opzichte van de kerk is gelegen.

 

 

terug