Stiltewandeling 11 februari Stiltewandeling 11 februari
In natuurgebied de Kampina wordt op zaterdag 11 februari een stiltewandeling gehouden, georganiseerd door de Protestantse Gemeente Boxtel. Het is het zevende jaar waarin deze wandelingen worden gehouden. Ooit begon men in het donker, zodat de deelnemers op de Kampina de zonsopkomst konden meemaakten, een unieke ervaring. Zo vroeg als toen is het niet meer, maar bij vertrek om 8.00 zal met een beetje geluk de zon net boven de horizon komen. Zou het ook later op de dag kunnen? Nee, zeggen de deelnemers, dit kun je beter als eerste van de dag doen, je bent dan nog niet zo bezig met andere dingen.

Het thema is ‘Opnieuw beginnen’, de groep wandelt onder begeleiding van Corrie Terlouw. In de natuur doet de groep oefeningen in aandacht en onderweg wordt op enkele plaatsen een gedachte of een gedicht voorgelezen.

De wandeling van ca. 5 kilometer begint om 8.00 uur, ten huize van de familie van Krimpen, Glasvenseweg 2 te Boxtel en wordt afgerond met een gesprek rond de vuurkorf. Voor koffie en een gebakken versnapering wordt een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd. Er is een maximum aantal deelnemers, daarom is opgave vooraf nodig. Opgeven bij: Mariannevankrimpen@gmail.com of telefonisch 06-1238 4584.

terug