Kerkdiensten per 6 november Kerkdiensten per 6 november
Nieuwe Maatregelen bijwonen kerkdiensten per 6-11-2021

Sinds 6 november zijn de coronamaatregelen weer aangescherpt en kunnen er weer minder mensen in de kerk, het maximum aantal is voorlopig 25 inclusief  ambtsdragers.
Aanmelden (via email: aanmeldenkerkdienst@pg-boxtel.nl of bel naar de scriba tel. 0411 678565 of 06 201 173 64.) is weer verplicht. Voor vrijdag 19 uur aanmelden. U krijgt zaterdag een bevestigingsmail als u kunt komen.
Wij willen u vragen om uw handen te desinfecteren, een mondkapje te dragen bij binnenkomst en verplaatsing in de kerk en Schakel en 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, zodat iedereen met een veilig gevoel  de dienst mee kan vieren.

De kinderen van Paks ontmoeten elkaar tijdens de kerkdiensten in de Schakel.

De dienst is ook online te volgen via de link op onze website

We blijven, zoals steeds, alle richtlijnen volgen die ons aangereikt worden door de landelijke kerk en het RIVM.
Kijkt u voor de actuele informatie in Tertius, Brabants Centrum of op onze website www.pg- boxtel.nl

ER ZIJN TWEE COLLECTES bij het uitgaan van de dienst. Collectebonnen hebben onze voorkeur. U kunt deze bestellen bij aanmelding. Bonnen gaan per vel van 10 x 1 euro of 10x 2 euro.
Betalen via bankrekening: NL54 RABO 0168 8820 00
t.n.v. Prot. Gemeente o.v.v. collectebonnen.
De bonnen liggen dan voor u klaar bij het begin van de dienst.

Komt u niet naar de kerk en wilt u bijdragen aan een van de collectedoelen of het plaatselijk kerkenwerk? U kunt uw bijdrage overmaken naar bankrekening: NL54 RABO 0168 8820 00 t.n.v. Prot. Gemeente o.v.v. het collectedoel.