donderdag 26 oktober 2017

Running Diner

Tijdstip: 
 18:30  - 22:00
Prijs: 
 € 5,-

Commissie Vorming
Running  Dinner donderdag 26 oktober, 18.30
‘Muziek die je raakt’
 
http://www.regenboogkerk.nl/uploads/klant339/running_dinner.jpg
 
Eten en spreken met elkaar en weer op stap. Na een hap ga je namelijk weer op stap naar het volgende adres voor de volgende hap. Een prima gelegenheid om  elkaar op een andere manier te ontmoeten. Dit najaar willen we voor de derde keer een Running Dinner organiseren. Dat wil zeggen, als er genoeg mensen meedoen! Dus ben je enthousiast voor het idee, geef je dan meteen op. Vorig jaar was het verbindende thema muziek. Niet ieders muziekkeuze is vorig jaar aan bod geweest; daarom is het thema ook dit jaar Muziek die je raakt.

Het diner wordt opgedeeld in:
- voorgerecht (18.30 – 19.30 uur)
- hoofdgerecht (19.30 – 20.45 uur)
- nagerecht en afsluiting met koffie of thee (21.00 – 22.00  uur in de Schakel)
 
Het werkt als volgt: Je ontvangt enkele mensen thuis voor één gerecht en je bent te gast aan een andere tafel. Aan het eind ontmoet de hele groep elkaar rond toetje en koffie in de Schakel. Als het niet lukt om zelf een gerecht klaar te maken, kun je ook aanschuiven. ALS JE MEE KOOKT HOEFT JE ZELF MAAR 1 GERECHT TE BEREIDEN!
 
Je gaat met eigen auto of fiets van het ene adres naar het andere, of je regelt zelf een lift.  Heb je er wel zin in maar houdt iets je tegen om mee te doen, neem dan even contact met mij op, dan kunnen we samen kijken naar een manier om toch mee te kunnen doen. Dus gewoon als je het leuk vindt even een berichtje naar mij. 
 
Voor degenen die iets gaan bereiden. In overleg met mij kijken we welke gang je gaat verzorgen en voor hoeveel personen. Wat je niet weet is wie er bij je aanschuiven. De kosten zijn € 5 per persoon. Beperkingen in dieet worden doorgegeven bij de aanmelding. Als koks de kosten vergoed willen hebben wordt dat die avond verrekend. De rest van het bedrag gaat naar de voedselbank.
Opgeven (of evt. afzeggen) kan tot uiterlijk maandag 16 oktober. Het gaat door wanneer er genoeg aanmeldingen zijn.
Graag doorgeven je naam, adres, telefoonnummer, email-adres, aantal personen en evt. dieet.
Via een briefje,  per e-mail of telefoon bij:
 
Mariannevankrimpen@gmail.com
Glasvenseweg 2
5281 TN Boxtel
Telefoonnummer: 0411-601952
 
Marianne van Krimpen, namens de Commissie Vorming, Protestantse Gemeente Boxtel

terug