PAAS-SPEURTOCHT/ PAASCHALLENGE (Resevering geopend) PAAS-SPEURTOCHT/ PAASCHALLENGE (Resevering geopend)
PAAS-SPEURTOCHT/ PAASCHALLENGE
Kinderkerk PAKS houdt zich in de 40-dagentijd bezig met ‘Een spoor van Liefde’. Liefde vermenigvuldigt zich as je het deelt. Daarom willen we ons ‘Spoor van Liefde’ letterlijk uitzetten in een speurtocht  en deze graag delen met u. De speurtocht kan gelopen worden  van 31 maart tot en met  7 april aanstaande.  De speurtocht is geschikt voor jong én oud!
De speurtocht zal beschikbaar komen in 2 niveaus, de routes lopen wel parallel aan elkaar, dus deelnemers van 1 gezin kunnen indien gewenst ook 2 verschillende opdrachten doen en toch samen de route lopen.
Eén speurtocht is geschikt voor kinderen tot en met ongeveer 10 jaar en mensen die niet zo vaardig zijn met een mobiele telefoon. We zien opnieuw de laatste week van Jezus voor ons. En er zijn natuurlijk leuke opdrachten te doen. En deze route is leuk om als gezin te lopen met jonge kinderen. Of als opa en oma met de kleinkinderen. Voor deze speurtocht is het leuk om een mobiele telefoon met QR-scanner mee te nemen, maar dit is niet noodzakelijk.
Kinderen vanaf 10 jaar/jongeren/anderen belangstellenden kunnen de route lopen met opdrachten die bedacht zijn door JOP. Zij hebben dit jaar een PaasChallenge bedacht, die werkt met QR-codes. U heeft hiervoor dus een mobiele telefoon nodig met een slimme camera of een speciale app die QR-codes kan scannen.
De PaasChallenge 2021 is een QR-codespel waarbij de deelnemer een 'tegenstander' van Jezus is. Hij weet echter niet welke rol hij heeft en moet dit aan het einde van de tocht raden. Tijdens het spel moet je proberen je rol zo goed mogelijk te spelen: waarom is de weg die Jezus gaat een probleem voor jou?
Als deelnemer worstel je met één van de vier problemen op het gebied van liefde, macht, vrijheid of spiritualiteit. Tijdens het spel ontdek je dat Jezus op al deze gebieden een andere weg gaat. En hij geeft je de mogelijkheid om te herstellen op het gebied waar je worstelt.
Om mee te mogen doen met de speurtocht en dit veilig te kunnen doen binnen de mogelijkheden van de corona-maatregelen, staat er een link op deze website waarin een begintijd gereserveerd dient te worden.  Dit om samenscholing en dus besmettingen te voorkomen. Het aantal 12+-ers van verschillende huishoudens die samen de speurtocht willen lopen, hangt af van de corona-maatregelen die gelden van 31 maart tot en met 7 april.

Reserveren is vanaf nu mogelijk via de volgende link: Reserveer hier


Een aantal punten op een rijtje:
- Er is 1 route met opdrachten op 2 niveaus.
- Een mobiele telefoon met QR-scanner is voor de 10+-route noodzakelijk en voor de andere route leuk, maar niet noodzakelijk.
- Deelnemers dienen een hamer mee te nemen
- Startpunt is bij de buitendeur van De Schakel
- Het is verplicht een starttijd te reserveren.
- Deelnemers dienen zich qua groepsvorming te houden aan de dan geldende corona-maatregelen
- Duur van de route inclusief opdrachten is ongeveer 1 tot 1,5 uur.
- Afstand van de route is ongeveer 3 km.
- Na het reserveren van de starttijd ontvangt u een dag van tevoren per mail de instructies om de speurtocht te kunnen lopen.

Voor meer informatie of hulp bij reserveren kunt u ook altijd mailen of bellen naar Henrike van Ruremonde jeugdwerk@pg-boxtel.nl/0411-607918
Wij hopen op veel deelnemers!
Nicole Schaffroth en Henrike van Ruremonde
terug