vrijdag 24 december 2021

Kerkdienst 24 december 2021

Tijdstip:
 16:00

“Wij vieren de Kerst dit jaar samen thuis. Vanuit het kerkgebouw komt de viering naar u toe. In huiselijke sfeer - steekt u ook een kaarsje aan? Of misschien wel een zee van lichtjes? Mooi. U mag en kunt ook nog twee gasten uitnodigen, buren, vrienden/innen, familie… U kunt de glühwein alvast klaarzetten of een kerstbowl natuurlijk. We vieren ook het Kerstverhaal, ‘HET VERHAAL’, in huiselijke sfeer - u zult zich nog verbazen misschien, hoeveel huis en thuis er in het verhaal besloten liggen. Het wordt misschien wel een thuisbevalling dit keer. Dichterbij kan het Kerstevangelie (haast) niet komen. Ook in de kerk doen we het samen: de koster, de organist, de zangeres de lector en de tiener, de ouderling en de dominee: inspiratie en verhalen komen bij elkaar als in een mandje en worden bij u thuis bezorgd. Meer verklappen doe ik niet.
Ik wens u en jou een warme Kerstviering.

Ds. Peter van Helden.

De dienst is alleen te bekijken via onze livestream via YouTube. De link naar onze Youtube is: Youtube kanaal.

De liturgie vindt u hier

Predikant: ds. P.van Helden (Den Bosch)
Ouderling: mevr. M. Schoondermark
Organist: Hans van der Haagen