Uitnodiging tot Gesprek over geloof en duurzaamheid op 29 oktober Uitnodiging tot Gesprek over geloof en duurzaamheid op 29 oktober
Uitnodiging tot Gesprek over geloof en duurzaamheid op 29 oktober

Op zondag 4 november gaat ds. Trees van Montfoort voor in de dienst, in het kader van de Dankdag voor het Gewas. De kerk staat dan vol met groente en fruit. Na de dienst is er koffie en thee.

Trees schrijft: ”Ik heb me als theologe grondig verdiept in het thema geloof en duurzaamheid. Ik geef lezingen, schrijf artikelen, leid kerkdiensten en geef adviezen over thema’s rond eco-theologie”.  Na de warme zomer is de relatie tussen mens en natuur extra relevant.

Als voorbereiding voor de dienst, leidt Trees een gesprek hierover op maandag 29 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in de Schakel, naast de kerk.

Wilt u hieraan meedoen, graag uiterlijk zondag 28 okt. aanmelden bij Anneke Jepma, tel. 0411-677597,