vr 11 november 2016

Protestantse kerk Clarissenstraat 18  Boxtel
Tijdstip:
 19:00

Aan het begin van het weekend, wellicht na een drukke week zoeken we verstilling. We luisteren naar een schriftlezing. mediteren, zingen en  bidden; tot jezelf komen.  In stilte en alle eenvoud proberen we te komen tot de Bron en luisteren naar wat God ons te zeggen heeft.
Deze viering is een interkerkelijke viering voorbereid door enkele mensen die verbonden zijn met de Katholieke kerk en de Protestantse gemeente. De Cantorij van de Protestantse gemeente o.l.v. Dirk Struycken en pianist Ko Suurmond geven muzikale ondersteuning. Iedereen, wel of niet kerkgebonden is van harte uitgenodigd!
Na afloop kunt u nog enige tijd in de kerk verblijven. Er is ook gelegenheid elkaar na afloop in De Schakel te ontmoeten onder het genot van koffie of thee.