zo 17 september 2017

Tijdstip:
 9:30  - 12:30

STARTZONDAG 17 SEPTEMBER 2017
Wij vieren de start van het nieuwe kerkseizoen al jaren met een dienst voor jong en oud koffiedrinken, diverse activiteiten en een afsluitende lunch. Dit gebeurt altijd in of rond de kerk en Schakel.

Maar dit jaar vieren wij de startzondag niet in de kerk, maar zijn we te gast bij Marianne en Tonny van Krimpen,Glasvenseweg 2.

Ook starten we vroeger dan normaal.

• Om 9.30 uur vertrekt er een huifkar vanaf onze kerk (er kunnen ongeveer 40 personen mee) de rest gaat gezamenlijk met de fiets of zelf met de auto.
            We arriveren  allemaal tegen 10 uur bij de familie van Krimpen.

• De dag wordt om 12.30 uur afgesloten , waarna de huifkar weer terug rijdt naar de kerk.

Wilt u maar een deel met ons mee vieren? Ook dat kan, u kunt evt. met de auto teruggebracht worden. Geef dit dan aan bij uw aanmelding.

Voor de organisatie van deze dag  is het fijn als we weten op hoeveel personen we ongeveer kunnen rekenen. Te zijner tijd kunt u zich hiervoor opgeven via een intekenlijst na de kerkdiensten, of bij:
 Margré Schoondermark  via mail:    of per telefoon: 0411  678565.
Anneke Doe via mail:   of per telefoon: 0411 674935

Verdere informatie volgt via de afkondigingen tijdens de kerkdiensten of  via de website, omdat er voor die tijd geen Tertius meer verschijnt. Of bel met

Houdt u de datum vrij in uw agenda en komt u ook om samen de start van het nieuwe seizoen te vieren ?

Namens de voorbereidingsgroep,
Margré Schoondermark

We vieren deze dag buiten, wil u hier met uw kleding rekening mee houden?