PAAS-SPEURTOCHT/ PAASCHALLENGE PAAS-SPEURTOCHT/ PAASCHALLENGE
PAAS-SPEURTOCHT/ PAASCHALLENGE
Kinderkerk PAKS houdt zich in de 40-dagentijd bezig met ‘Een spoor van Liefde’. Liefde vermenigvuldigt zich als je het deelt. Daarom willen we ons ‘Spoor van Liefde’ letterlijk uitzetten in een speurtocht op 3 april aanstaande en deze graag delen met u.
De speurtocht zal beschikbaar komen in 2 niveaus, de routes lopen wel parallel aan elkaar, dus deelnemers van 1 gezin kunnen indien gewenst ook 2 verschillende opdrachten doen en toch samen de route lopen.
Eén speurtocht is geschikt voor kinderen tot en met ongeveer 10 jaar. We zien opnieuw de laatste week van Jezus voor ons. En er zijn natuurlijk leuke opdrachten te doen. En deze route is leuk om als gezin te lopen met jonge kinderen. Of als opa en oma met de kleinkinderen.
Kinderen vanaf 10 jaar/jongeren/anderen belangstellenden kunnen de route lopen met opdrachten die bedacht zijn door JOP. Zij hebben dit jaar een PaasChallenge bedacht, die werkt met QR-codes. U heeft hiervoor dus een mobiele telefoon nodig met een slimme camera of een speciale app die QR-codes kan scannen.
De PaasChallenge 2021 is een QR-codespel waarbij de deelnemer een 'tegenstander' van Jezus is. Hij weet echter niet welke rol hij heeft en moet dit aan het einde van de tocht raden. Tijdens het spel moet je proberen je rol zo goed mogelijk te spelen: waarom is de weg die Jezus gaat een probleem voor jou?
Als deelnemer worstel je met één van de vier problemen op het gebied van liefde, macht, vrijheid of spiritualiteit. Tijdens het spel ontdek je dat Jezus op al deze gebieden een andere weg gaat. En hij geeft je de mogelijkheid om te herstellen op het gebied waar je worstelt.
Om mee te mogen doen met de speurtocht en dit veilig te kunnen doen binnen de mogelijkheden van de corona-maatregelen, komt er vanaf 12 maart een link op de website waarin een begintijd gereserveerd dient te worden. Dit om samenscholing en dus besmettingen te voorkomen. Het aantal 12+-ers van verschillende huishoudens die samen de speurtocht willen lopen, hangt af van de corona-maatregelen die gelden op 3 april.
Een aantal punten op een rijtje:
- Er is 1 route met opdrachten op 2 niveaus.
- Een mobiele telefoon met QR-scanner is voor de 10+-route noodzakelijk
- Deelnemers dienen een hamer en wat spijkers mee te nemen
- Startpunt is bij de buitendeur van De Schakel
- Het is verplicht een starttijd te reserveren. (mogelijk via www.pg-boxtel.nl vanaf 12 maart)
- Deelnemers dienen zich qua groepsvorming te houden aan de dan geldende corona-maatregelen
- Duur van de route inclusief opdrachten is ongeveer 1 uur.

Meer informatie/ aanvullingen op deze informatie vindt u op de website en zullen ook in de afkondigingen meegenomen worden.
Voor meer informatie of hulp bij reserveren kunt u ook altijd mailen of bellen naar Henrike van Ruremonde hvruremonde@hotmail.com/0411-607918
Wij hopen op veel deelnemers!
Nicole Schaffroth en Henrike van Ruremonde

 
terug