Herstart kerkdiensten komt langzaam in beeld Herstart kerkdiensten komt langzaam in beeld
Alle kerkdiensten en alle andere groepsactiviteiten en bijeenkomsten liggen nu stil. Dat blijft in ieder geval zo tot 1 juli. Op deze website staan meerdere mogelijkheden om kerkdiensten online te volgen, podcasts te beluisteren. U vindt er ook de wekelijkse bijbellezingen, liederen en een overdenking.

Zondag 5 juli gaan we weer voorzichtig van start met de kerkdiensten.

Dit zal anders gaan dan we gewend zijn. U moet zich in ieder geval van tevoren aanmelden, want er is maar plaats voor maximaal 25 gemeenteleden. Verderop in Tertius vindt u al een aantal richtlijnen waar wij ons samen aan moeten gaan houden.
Achter de schermen wordt er hard gewerkt om alles te organiseren.
Er komt ook een mogelijkheid om vanaf 5 juli de kerkdienst mee te volgen via YouTube. De link naar onze Youtube is: Youtube kanaal.
Dit alles natuurlijk onder voorbehoud van eventueel nieuw richtlijnen.
Houdt u de website en de kerkberichten in Brabants Centrum in de gaten voor nieuwe informatie de komende tijd. Bij vragen kunt u contact opnemen met de scriba.

TOELICHTING BIJ DE RICHTLIJNEN
• Aanmelden liefst via aanmeldenkerkdienst@pg-boxtel.nl, als het niet anders kan via tel 0411-678 565 of 06-201 17 316. Wilt u uw naam vermelden en of het om een of twee personen gaat.
• Aanmelden voor vrijdagavond 19.00 uur. Als alle plaatsen bezet zijn, krijgt u dit te horen.
• Voor elke dienst apart aanmelden.
• U kunt niet komen als u koorts hebt of verkouden bent.
• Als het mogelijk is, graag collectebonnen in de collecte.
U kunt bonnen bestellen door storting op bankrekening NL54 RABO 0168 8820 00 t.n.v. Prot. Gemeente o.v.v. collectebonnen. Wilt u ook vermelden hoeveel stuks u wilt. Een vel bonnen van 1 of 2 Euro kost 10 of 20 Euro. De bonnen liggen dan klaar bij de ingang van de kerk.