Geen kerkdiensten en geen activiteiten vanwege Corona-virus Geen kerkdiensten en geen activiteiten vanwege Corona-virus
GEEN KERKDIENST EN GEEN ACTIVITEITEN IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS

De komende dagen annuleren we alle samenkomsten in en om onze kerk in verband met het Coronavirus. Dat is een ingrijpend besluit. Er moet veel gebeuren voordat we zoiets doen. We hebben dit gedaan, omdat we ons realiseren dat we juist als kerk een verantwoordelijkheid hebben in de maatschappij en zorg moeten dragen voor elkaar.  We geven hiermee gehoor aan de oproep van de Veiligheidsdiensten en het RIVM om een periode van sociale onthouding in acht te nemen. Die oproep is gedaan in het algemeen belang. Juist dat belang willen we ook als kerkgemeenschap dienen.
Daarom zijn er dus voorlopig geen activiteiten en dus ook geen kerkdiensten. We zullen u als kerkenraad op de hoogte houden van belangrijke veranderingen en besluiten.

We hopen op ieders begrip voor dit moeilijke maar o.i. verantwoorde besluit,

namens de kerkenraad van de Protestante Gemeente Boxtel ,
Margré Schoondermark, scriba